CH Stylen sisustusverkkokaupasta löydät upeat sisustustuotteet ja tyylikästä muotia!


Tyylikkäitä shoppailuhetkiä!

Maksamalla tilauksen hyväksyt alla olevat ehdot. 


Toimitus- & palautusehdot


Yleistä

CH Style on CH Investing Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy CH Style 3101016-4, Kimokatu 3, 04578338299. CH Style pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset korttimaksuna, verkkopankkimaksuna ja Klarnan suoramaksuna, laskulla ja osamaksulla .

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

Lasku- ja osamaksupalvelu

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express

Mobiilimaksaminen: MobilePay


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Posti, DB Schenker ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. 

Toimitukseen lisätään toimitusmaksu tilauksen koon ja painon mukaan, alkaen 5 € /tilaus. Jos tilauksesi toimitetaan useassa osassa, maksat vain yhdet toimituskulut.

Palautuksen tapahtuessa emme palauta lähetyksen toimituskuluja.

Tilauksesi toimitetaan oletettuun lähimpään noutopisteeseen tai koti-ovelle (valittavissa kassalla).

Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostilla tai kirjeitse.


Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle (Matkahuolto/ DB Schenker / Posti). Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee tilausta noudettaessa vahinkoilmoitus välittömästi Postiin / Matkahuoltoon.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tilaus lähetetään varastoltamme 1-8 arkipäivän kuluessa ja kuljetusyhtiön toimitusaika on 1-3 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan tuotesivuilla erikseen.

Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika on merkitty erikseen, noin 15-60 arkipäivää. Lähetys- & toimitusaika mainitaan jokaisen tuotteen tuotetiedoissa.


Paikan päältä noudettavia tuotteita pidämme varattuna seitsemän vuorokauden ajan.


Palautusehdot

CH Style tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden. CH Style EI vastaa palautuskustannuksista lukuun ottamatta tilannetta, jossa asiakas palauttaa viallisen tai väärin toimitetun tuotteen. 

  • Jotta voimme hyväksyä palautuksen, tuotteen pitää olla jälleenmyyntikelpoinen, avaamaton, käyttämätön ja vahingoittumaton. 
  • Palauttaessasi ota yhteyttä sähköpostitse info.chstyle@gmail.com otsikolla  'Palautus'. 
  • Kirjoita sähköpostiin tilausnumerosi, nimesi ja syy palautukselle.
  • Saat mieltä pakettiin liitettävät tiedot, kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla palautuksesta.
  • Huomioithan että asiakas on velvoitettu itse maksamaan palautuksesta aiheutuvat postikulut ja muut mahdolliset kulut. 
  • Kun palautettu tuote on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme asiakkaalle vahvistusviestin ostosumman hyvityksestä. Huomioi, että hyvitämme ainoastaan tuotteen ostohinnan, postikulut eivät ole hyvityskelpoisia. 
  • Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta CH Styleltä.   
  • HUOM! Palautukset täytyy lähettää ovelle pakettina ns. Business lähetyksenä. Emme nouda tai käsittele noutopisteisiin lähetettyjä paketteja. Noutopisteisiin lähetetyt palautukset palautuu lähettäjälle. 

Emme siis hyväksy pelkästään tuotteen palauttamista tai noutamatta jättämistä matkahuollosta/postista ilman erillistä peruuttamista/palauttamista koskevaa ilmoitusta. Tuotteiden palautusoikeus on 14 vrk ostohetkestä. Palautusilmoitus on tehtävä 14 vrk:n sisällä ostohetkestä. Tuotepalautus on tehtävä 7 vrk:n sisällä palautusilmoituksen tekemisestä. Jos palautat tuotteen, jonka mukana on tullut kaupanpäällinen on myös kaupanpäällinen palautettava. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. 

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti ja tuotteiden ympärille tulee laittaa reilusti pehmustetta. Palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön ja myyntikelpoinen sekä pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Myös alkuperäiset hintalaput ja mahdolliset tuoteselosteet tulee olla tuotteessa kiinni. 

Uusiin EU-määräyksiin vedoten asiakaspalautuksen kulut jäävät asiakkaan maksettaviksi. Huomioithan, että palautusoikeus ei koske tilaustuotteita eikä sinettipusseista poistettuja tuotteita, ellei niissä ole jotakin vikaa. Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen, tee normaalisti asiakaspalautus, ilmoittamalla siitä meille sähköpostiin ja sen jälkeen verkkokaupan kautta uusi tilaus. 

Palautuksen tapahtuessa emme palauta toimituskuluja.

Jos mieluummin haluat hyvityksen lahjakorttina Sisustusliike CH Style: en, niin saat lahjakortin, jonka arvo on 110% palautuksen arvosta, eli lisäämme palautuksesi arvoon 10%. Lahjakorttia voit käyttää seuraavan tilauksesi yhteydessä. Kerrothan palautuksesi yhteydessä mikäli haluat arvon mieluummin lahjakorttina.  

Kaikkien tuotteidemme kunto tarkistetaan ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Mikäli kuitenkin havaitset tuotteessa vian, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen info.chstyle@gmail.com viimeistään kaksi vuorokautta lähetyksen vastaanottamisesta. Toimitathan viallisesta tuotteesta selkeän valokuvan sähköpostin liitteenä. 

Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle (Matkahuolto / Posti). Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee tilausta noudettaessa vahinkoilmoitus välittömästi Postiin / Matkahuoltoon


Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden toimitusmaksun.


Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Noutamattomat paketit:

  • Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta noutamattomasta/vastaanottamattomasta paketista 19,90€, jolla korvataan meille aiheutuneet kustannukset. Pakettia säilytetään noutopisteessä seitsemän päivää, jonka jälkeen se palautuu meille. Huomaathan, että jos haluat palauttaa paketin, sinun on ensin noudettava paketti ja toimittava palautusohjeidemme mukaisesti. Paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Noutamatonta pakettia ei koske palautusoikeus. 


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla.

info.chstyle@gmail.com

CH STYLE FACEBOOK